Novosti

Pregled godine

Poštovani liječnici, na kraju godine želimo Vam se zahvaliti na uspješnoj suradnji te Vam poželjeti puno uspjeha u Novoj Godini kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

Tijekom godine održano je desetak manjih radionica te jedan kongres gdje ste imali prilike upoznati sve prednosti Dermavisc filera. Svrha radionica bila je razmjena znanja i iskustava između liječnika, upoznavanja novih tehnika i učinaka dermalnih filera. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim predavačima i instruktorima koji su nesebično prenosili svoje znanje. Dok se s druge strane nadamo da su svi polaznici nakon završenih radionica bili u prilici nastaviti razvijati svoje vještine s Dermavisc filerima.

Sretni smo da su svi liječnici polaznici bili izuzetno zadovoljni, da se uz neophodnu teoriju puno radilo na brojnim modelima te je Vaša ocijena bila vrlo pozitivna. Kada bi dojmove polaznika pokušali sumirati u jednoj rečenici, bila bi: „Naučili smo nove tehnike od iskusnog predavača te upoznali vrlo kvalitetan proizvod“.

Poštovani liječnici želimo Vam ugodne blagdane i sve najbolje u Novoj Godini,
vidimo se u Novoj 2014.
Vaša Enrada

Kongres

Tijekom prvog vikenda u listopadu, imali smo priliku ugostiti 50 liječnika na kongresu u Poreču. Glavni predavači bili su dr. Siniša Glumičić i dr. Željko Rotim, koji su temeljem dugogodišnjih iskustava demonstrirali prednosti i vrhunske performanse Dermavisc filera.
Ovom prilikom htjeli bi se zahvaliti svim sudionicima Kongresa, koji je na zadovoljstvo svih prošao sukladno visokim očekivanjima.

Radionice

Nakon, nadamo se svima ugodnog ljeta, dana 03.10.2013. organizirali smo radionicu u Rijeci u ordinaciji dr. Ervin Radetića, specijalista opće i plastične kirurgije. Dr. Radetić je nakon završenog medicinskog fakulteta u Zagrebu, dio specijalizacije završio u SAD-u. Radio je u uglednim bolnicama u SAD-u, Brazilu, Njemačkoj i Dubaiju. Kao vrhunski stručnjak s dugogodišnjim internacionalnim iskustvom predstavlja odličan izbor za predavača i demonstratora Dermavisc filera. Polaznici su bili liječnici iz Rijeke i okolice. Sukladno iskazanom interesu te zadovoljnim liječnicima, ne isključuje se ponavljanje radionice u Rijeci.

U skladu sa snažnim interesom za Dermavisc hijaluronske filere, prije ljeta održana je i treća radionica. Dana 16.05.2013 u ordinaciji Dr. Milojevića, držali smo se organizacijski provjerenog recepta te prisutnim liječnicima demonstrirali kroz teoriju i praksu vrhunske performanse Dermavisc filera. Ponovo smo se uvjerili da su ovakve radionice vrlo svrsishodne te da po završetku radionice liječnici raspolažu potrebnim tehnikama za praktičan rad.

Na zadovoljstvo svih liječnika, još jedna radionica bila je uspješna. U srijedu, 10.04.2013. u poliklinici Milojević ponovno su zadržane sve dobre stvari kvalitetne radionice poput male grupe liječnika, puno modela, puno praktičnog rada i savjeta dr. Milojevića. Dok se temeljem mišljenja naših polaznika nastojalo unaprijediti nekoliko detalja.
Usprkos planovima da se iduća radionica organizira nakon ljeta, zbog zahtjeva liječnika koji žele bolje upoznati nekirurške estetske zahvate, odlučli smo organizirati treću radionicu tijekom svibnja.

Dana 06.03.2013. u poliklinici Milojević, organizirana je radionica i predavanje na kojem su predstavljeni dermalni fileri Dermavisc. Radionica je okupila malu grupu odabranih liječnika. Voditelj radionice bio je poznati estetski liječnik dr. Nikola Milojević. Uz teoretski dio, liječnici su se imali prilike uvjeriti u visoku kvalitetu Dermavisc filera na brojnim modelima.

Zaključci liječnika po završetku radionice:
“Vrlo detaljno se objašnjavao svaki korak pri praktičnom radu”
“Dr. Milojević ima veliko iskustvo i zna ga prenijeti tijekom rada”
“Dermavisc je odličan filer, lako se aplicira a učinak je odmah vidljiv”
“Struktura odlična, uz teoretski dio poseban naglasak na praktičnom radu”
“Mala grupa liječnika, puno modela pa smo imali priliku sve vidjeti i pitati”

Tijekom narednih mjeseci tvrtka Enrada će organizirati radionice i seminare. Termini i lokacije biti će objavljeni na web stranici tvrtke. Pozivamo sve zainteresirane liječnike da nas slobodno kontaktiraju putem e-mail adrese ili telefonom.

Otvorene pozicije

Tvrtka Enrada traži osobu za poziciju “Sales Manager” koja ispunjava sljedeće uvjete:

a) završen studij medicinskog, stomatološkog, farmaceutskog ili biokemijskog usmjerenja
b) visoka motiviranost prodajnim rezultatima
c) poduzetnost, pouzdanost, upornost i komunikativnost.

Molimo sve zainteresirane da svoj životopis pošalju na e-mail adresu: info@enrada2.hr

Registracija proizvoda

Svi proizvodi proizvodača Bohus Biotech AB/Švedska registrirani su pri Hrvatskoj agenciji za lijekove i medicinske proizvode.