Dermatologija

NOVO!

Naši znanstvenici, u laboratorijima u Švedskoj, napravili su iskorak u razvoju i proizveli novu liniju proizvoda, DECORIA®. Saznajte više o ovim filerima na stranici DECORIA®

Dermalni fileri

Jedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera. Injektibilni dermalni fileri ili kožni implantati sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica. Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća. Zbog svog učinka, brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različitih dobnih skupina. Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica ubrizgavanjem dermalnih filera, najveća prednost je što je nakon zahvata učinak korekcije bora ili popunjavanja defekta trenutačno uočljiv.
Dermalni su fileri materijali koji se ubrizgavaju ispod ili u različite slojeve dermisa kože s ciljem podizanja njene površine. Fileri se koriste za korekciju manjih i dubljih bora, kožnih nabora i ožiljaka, ali i za povećanje volumena usana.

Hijaluronska kiselina (HA) koristi se u medicinskoj i zdravstvenoj skrbi dugi niz godina, primjerice u području oftalmičke kirurgije od početka 1970.-ih. Njezina jedinstvena biokompatibilnost u kombinaciji s njezinim značajkama, uključujući prirodni čisti i transparentni gel, čini je prikladnim za kožno punjenje.

 Za razliku od ostalih dermalnih filera koji su najčešće bakterijskog porijekla (streptoccocus equi), prednost naših proizvoda je činjenica da su proizvedeni na bazi biološke hijaluronske kiseline.

Dermavisc®

Proizvodni asortimanDermavisc® baziran je na vrhunskoj hijaluronskoj kiselini, dok se većina proizvoda konkurencije bazira na bakterijskoj fermentiranoj hijaluronskoj kiselini koja najčešće potječe od bakterije Streptococcus equi.

Biološka hijaluronska kiselina korištena u našim proizvodima proizvodi se pod strogim nadzorom nadležnih tijela, dok se postupak izdvajanja hijaluronske kiseline unaprijeđivao i detaljno prilagođavao kroz razdoblje od 30 godina, time osiguravajući siguran i čist proizvod.

Proizvodni asortimanDermavisc®uključuje materijal za punjenje kože (filer), koji se koristi za kozmetičku korekciju bora. Proizvodi se koriste za trenutno uklanjanje površinskih bora, sve do dubokih bora, te da bi se povećala punoća usana. Tretman proizvodomDermavisc®, vezano za konture lica, pridonosi smanjenju vizualnih znakova starenja, te omogućuje trenutne rezultate, koji traju mjesecima.Dermavisc®se sastoji od vrlo pročišćenog oblika prirodne hijaluronske kiseline. U usporedbi sa proizvodima naše konkurencije,Dermavisc®se temelji na izvanrednoj kvaliteti biološke hijaluronske kiseline. To znači da hijaluronska kiselina u proizvoduDermavisc®ima molekularnu težinu koja je 2 do 5 puta veća od težine konkurentskih proizvoda. Veća molekularna težina osigurava lakše ubrizgavanje sadržaja injekcije, te dulje trajanje proizvoda.

Dermavisc®asortiman sastoji se od dva proizvoda za kozmetički ispun bora:Dermavisc®smooth iDermavisc®ease. Proizvodi su prirodni injekcijski implatati u obliku prozirnog gela. Samo jedna injekcija proizvodaDermavisc®stvara trenutni rezultat i dugotrajni učinak.

Dermavisc®smooth koristi se za korekciju, te oblikovanje malih i površinskih bora i nabora kože na licu.Dermavisc®smooth ubrizgava se ispod kože, od srednjeg do gornjeg sloja dermisa, ispod bora, pri čemu se povećava volumen, te se koža podiže i oblikuje.

Dermavisc®ease koristi se za korekciju, te oblikovanje umjereno dubokih bora i nabora kože. Proizvod se također koristi za povećanje punoće usana, te označavanje krajeva usana, te za formiranje određenog Kupidovog luka. Proizvod se ubrizgava od srednjeg do gornjeg sloja dermisa.

Informacije isključivo za zdravstvene djelatnike. Informacije isključivo za zdravstvene djelatnike.

Primjena Dermavisc® proizvoda

Hyamin™

Kao dopunu asortimanu proizvoda Dermavisc®razvili smo liniju proizvoda za njegu kože – Hyamin™. Ova linija proizvoda sastoji se od krema za lice Hyamin™ E i Hyamin™ SBT, koje sadrže hijaluronsku kiselinu koja će održati vašu kožu glatkom i elastičnom te može produljiti učinak vašeg tretmana proizvodom Dermavisc®. Hyamin™ SBT također sadrži ulje pulpe vučjeg trna. Ulje pulpe vučjeg trna tradicionalno se koristi za pospješivanje cijeljenja kože. Zahvaljujući visokom udjelu hranjivih tvari, nužnih za metabolizam kožnih stanica, ulje pulpe vučjeg trna idealno je za sprječavanje bora, suhoće i drugih simptoma starenja kože.
Hyamin kreme sadrže 0.2 % hijaluronske kiseline. Posjeduju jedinstvena svojstva upijanja vode, što ih čini idealnim osvježivačima kože.
Biološka hijaluronska kiselina vs bakterijska hijaluronska kiselina

Molekularna težina – Određuje viskoznost i jačinu proizvoda pri određenoj koncentraciji hijaluronske kiseline. Viša molekularna težina znači da proizvod može imati nižu koncentraciju hijaluronske kiseline i pritom zadržati istu razinu viskoznosti.

Viskoznost – Opisuje „gustoću“ proizvoda. Viša viskoznost znači da je proizvod gušći i ima veću stabilnost unutar kože.

Modul elastičnosti (G’) – Opisuje tendenciju tvari elastičnom (netrajnom) deformiranju kada se na nju primijeni sila. Viši modul elastičnosti znači da je proizvod prikladniji za duboke linije.

Smično naprezanje – Opisuje koliko se lako proizvod mijenja iz krutog u tekuće stanje. Visoki faktor smičnog naprezanja će omogućiti proizvodu da se lako promijeni prilikom ubrizgavanja u kožu te da ponovno povrati svoj oblik kada je unutar kože.

Prosječna molekularna težina za hijaluronsku kiselinu korištenu u proizvodu Dermavisc®

Prezentacija
Dermavisc / Hyamin
Prezentacija Dermavisc